Mogelijkheden voor inbrekers als je niet de juiste cilinders hebt.

Certificaat cilinderslot

De gevaren van verkeerde cilindersloten – Zo hou je inbrekers buiten de deur!

De cilindersloten op jouw deuren vormen een belangrijk onderdeel van de beveiliging van het huis. Het hebben van een onjuist of minder sterk cilinderslot is dan ook niet verstandig en zelfs ronduit gevaarlijk. Door middel van de hedendaagse methodes die inbrekers gebruiken, kunnen ze vaak al binnen 20 a 30 seconden een slot forceren. Maak het ze vooral niet te gemakkelijk en zorg voor voldoende en de juiste beveiliging! In het onderstaande artikel kun je lezen over de gevaren van verkeerde cilinders en wat je hier tegen kunt doen.

De gevaren van kerntrekken

Kerntrekken is een inbraakmethode waarbij er een stalen schroef in het cilinderslot wordt gedraaid. Vervolgens wordt deze, vaak vrij eenvoudig, met cilinder en al weer uit het slot getrokken. Inbrekers hebben op deze manier nog geen minuut nodig om zich toegang tot een woning te verschaffen. Helaas komt deze snelle en relatief simpele manier van inbreken steeds vaker voor, met alle nare gevolgen van dien. Toch beschikken veel woningen nog steeds over onveilige sloten. Ben je benieuwd of jouw woning bestand is tegen kerntrekken of wil je weten hoe je voor een betere beveiliging kan zorgen? M&C Cilinder weet raad! Neem eens een kijkje op de website van M&C Cilinder voor tal van trick en tips over kerntrekbeveiliging!

Kerntrekbeveiliging

Gelukkig zijn er verschillende manieren om je huis tegen kerntrekken te beveiligen en om inbrekers te weren. Een van de manieren van kerntrekbeveiliging is het plaatsen of laten plaatsen van een kerntrekbeslag. Inbrekers weten vaak al snel te zien dat een woning hierover beschikt en zullen liever passeren. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om de volledige cilinder te laten vervangen door een veiligere variant. En met de juiste cilinders, ben je niet alleen tegen kerntrekken, maar ook tegen andere veel voorkomende inbraakmethodes beschermt!