M&C Matrix

M&C Matrix cilinders

De M&C Matrix is een nieuwe serie cilinders voorzien van het SKG *3 keurmerk. Dit staat voor extra zwaar inbraakwerend. Deze sloten kunnen een inbraak met minimaal vijf minuten vertragen. De cilinder is hiervoor voorzien van alle beveiligingsmogelijkheden en is geschikt voor alle soorten deuren. Alle cilinders worden standaard geleverd met een snijsleutel. De M&C Matrix is beschikbaar in maten tussen 40mm tot 200mm. Op aanvraag zijn langere cilinders verkrijgbaar.

Veiligheidskenmerken van de M&C Matrix cilinders

M&C Matrix cilinders zijn zeer sterk uitgevoerd. Zonder deurbeslag is de cilinder zo goed als onbreekbaar. Ze zijn gegarandeerd bestand tegen boren, kloppen, kerntrekken, openpicken en de slagmethode. Kortom, ze beschermen tegen de bekende methodes van inbrekers om een slot te forceren. Alle M&C Matrix cilinders zijn standaard voorzien van een stalen brug waardoor ze bijna onbreekbaar zijn. Een tweezijdig bedienbare paniekfunctie zorgt ervoor dat als de cilinder aan een kant voorzien is van een sleutel, de andere kant nog te gebruiken is door een andere sleutel. Alle cilinders zijn voorzien van een certificaat. Deze zijn nodig om toekomstige cilinders of sleutels bij te maken. Bewaar het certificaat daarom altijd op een veilige plaats.

De juiste maat en kleur kiezen

Meet de maat van de huidige cilinder. Is deze bijvoorbeeld 40 mm dan kiest u voor een M&C Matrix cilinder van 42 mm. Door de stalen brug is de cilinder iets langer maar past altijd in het slot. De juiste maat wordt verkregen door vanuit het schroefgat naar links en naar rechts te meten. Bij een meting van 40 mm naar links en 40 mm naar rechts is de juiste maat voor de aanschaf 43mm/42mm. Sloten zijn er verschillende kleuren. Geef bij de bestelling direct de gewenste kleur door. Hierbij is keuze uit messing, zwart en chroom (nikkel.)