Een M en C deurcilinder beschermt je huis goed tegen inbrekers

M&C cilindersloten

M&C Cilinders: beveilig je deuren en houd inbrekers op afstand

Inbrekers worden steeds vindingrijker en geniepiger. Om in bedrijven en woningen te kunnen inbreken, houden ze zich voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe technieken om deuren en poorten open te kunnen breken. Sinds 2016 zijn de deuren van nieuwbouwwoningen daarom standaard voorzien van sterke deurcilinders. Deurcilinders voorkomen dat dieven de deur kunnen kerntrekken of de cilinder kunnen slopen om zo binnen te komen. Een probleem is echter dat woningen die vóór 2016 zijn gebouwd, deze beveiliging niet hebben. Bij M&C Cilinder kun je voordelig en gemakkelijk snel een deurcilinder kopen en inbouwen. Zo voorkom je dat inbrekers je deur kunnen openbreken en je woning leegstelen. Welke voordelen heeft M&C Cilinder allemaal te bieden?

Een door de politie goedgekeurd merk

Het merk M&C heeft als leverancier van cilindersloten voor kerntrekbeveiliging diverse voordelen te bieden. In de eerste plaats is dit merk SKG 3 gecertificeerd, wat betekent dat dit slotsysteem goedgekeurd is door de politie. De cilinders zijn voorzien van harde gestaalde ruggen, die via kerntrekken of boren in de cilinder niet kapot te krijgen zijn.

Een voordelige, betrouwbare en praktische oplossing

Kies je voor de deurbeveiliging van M&C Cilinder, dan kies je voor een voordelige en praktische oplossing. Doordat het cilinder eenvoudig en snel geplaatst kan worden, bespaar je tijd en geld. Je hoeft namelijk niet het complete deurbeslag te vervangen, maar kunt snel een cilinder in de deur plaatsen en zo de deur prima beveiligen. De cilindersloten zijn voorzien van een nood- en gevarenfunctie, gaan lang mee en worden geleverd met een certificaat. Fijn is ten slotte ook dat de sleutel op twee manieren in het slot gedaan kan worden.