De vele voordelen van gelijksluitende cilindersloten

Gelijksluitende cilinder
 
Met behulp van gelijksluitende cilindersloten bent u in staat om met één sleutel verschillende deuren van uw woning of bedrijfspand te openen. Daarmee kan voorgoed afscheid genomen worden van de vaak hinderlijke en zware sleutelbos. U heeft voortaan dus niet meer een aparte sleutel voor de voor- en achterdeur en nog een set voor de garagedeur en de schuur.
 

Hinderlijke sleutelbos

De genoemde sleutelbos werd al jarenlang als hinderlijk ervaren, zoals veel mensen door het bos van sleutels de bomen niet meer zagen. Mensen beschikten over een sleutelbos met ogenschijnlijk allemaal dezelfde sleutels. Vaak besloten mensen sleutels te coderen om zo de sleutel van de voor- en achterdeur uit elkaar te kunnen houden, net als die van de garage en de schuur. En waar moest je elke keer weer heen met die immense en te zware sleutelbos? Mensen die besloten de sleutelbos vooral in de achterzak van de broek te bewaren, kregen- echt waar- vaak te kampen met rugklachten.

 

Nog dezelfde dag geleverd

Met gelijksluitende cilindersloten kan de sleutelbos naar het museum. Behalve het aanschaffen van nieuwe cilindersloten bestaat ook nog de mogelijk al bestaande cilindersloten in een andere maat te maken, zoals elk type cilinderslot gelijksluitend te maken is, dus zowel cilinders met enkele als met dubbele cilinders. Uiteraard zijn de sloten er in diverse uitvoeringen en kwaliteiten. Het assortiment is royaal en een cilinderslot dat voor 17.00 uur besteld wordt, wordt in bepaalde gevallen en enigszins afhankelijk van de drukte, nog dezelfde dag geleverd. Lukt dit niet, dan kunt u uiterlijk de volgende werkdag al over het cilinderslot beschikken.
 

Keer- en snijsleutel

Waarom u gelijksluitende sloten – waarop vijf jaar garantie wordt gegeven- aan zou moeten schaffen? Welnu, het slot beschikt over een gehard stalen brug en is voorzien van alle denkbare beveiligingstechnieken. Het sleutelprofiel is uiteraard verhoogd en beschermd en bovendien toepasbaar voor zowel grote als kleine sluitplannen. De sloten zijn beschikbaar als keer- en snijsleutel en worden met certificaat geleverd in lengtes tot maximaal 205 millimeter en dus passend in elke deurdikte. U kunt daarnaast zelf voor de kleur nikkel, zwart of messing kiezen.

Eigenlijk zijn cilindersloten een must anno 2018. Andere sloten zijn te gemakkelijk en heel snel te breken en bieden dus veel te weinig veiligheid. Cilindersloten bieden die veiligheid wél. De deurcilinders voldoen vanzelfsprekend aan de strengste eisen en bieden bescherming tegen kerntrekken, boren, de bekende slagmethode en impressietechniek. Ook openpikken behoort niet tot de mogelijkheden. En dat moet toch ook u een heerlijk veilig gevoel geven.