Cilindersloten aanschaffen? Dit zijn de voordelen waar je van gaat genieten!

Cilinderslot M&C
Veiligheid is in onze maakbare samenleving een issue waar velen, zowel particulieren als ondernemers, zich behoorlijk druk om maken. En dat is terecht, want een ongeluk of tegenslag zit in een klein hoekje. Voor je het weet heb je te maken met schade aan je woning, een bedrijfs- of woningbrand of met luie mensen die vinden dat ze jouw eigendommen of dure producten uit jouw bedrijfsloods moeten stelen. Gelukkig zijn dit allemaal kwesties waar je als woningeigenaar of bedrijfsleider het nodige aan kunt doen. Met name inbrekers kun je het leven zuurder maken dan je denkt! Hoe? Door goede sloten te kopen voor de buitendeuren en hen zo lekker gefrustreerd te maken. Cilindersloten kopen die een kerntrekbeveiliging hebben, is daarvoor absoluut noodzakelijk! In dit blog lees je welke voordelen een cilinderslot met kerntrekbeveiliging allemaal heeft te bieden voor mensen die slim nadenken over hun eigen veiligheid!

Heb je een veilig cilinderslot gekocht? Dan zijn er voortaan geen zorgen meer over diefstal van je eigendommen

Een groot voordeel van cilindersloten is hun inbraakbestendigheid. Er is op de slotenmarkt geen slottype te vinden dat veiliger is dan een slot met cilinder, voorzien van een kerntrekbeveiliging. Wil je jezelf en je geliefden optimale veiligheid bieden? Dan kun je niet om een gecertificeerd veiligheidsslot heen! Deze sloten zijn uniek, omdat ze ervoor zorgen dat ze niet ontmanteld kunnen worden. Een inbreker kan een boormachine of klauwhamer meenemen om deze sloten te ontmantelen, maar dat gaat hem of haar niet lukken. Cilindersloten die goed beveiligd zijn, zijn namelijk niet te slopen. En dat betekent dat je je over jouw veiligheid, je bezittingen of de inbraakbestendigheid van je bedrijfspand geen zorgen meer hoeft te maken.

Eén sleutel is voldoende

Een cilinderslot gebruiken voor je voordeur of achterdeur heeft nog meer moois te bieden. Zo kun je voordelig zogenoemde gelijksluitende sloten laten plaatsen. Dit zijn sloten die één gemeenschappelijke deler hebben. Ze kunnen met één sleutel geopend worden. Voor bedrijfspanden of particuliere woningen levert dit als voordeel op dat je niet meer dan één sleutel nodig hebt om overal binnen te kunnen komen. Iedereen kent wel die grote, dikke sleutelbos met tien of meer sleutels, die het openen van een deur er niet leuker op maakt. Door een slotmechanisme aan te schaffen dat niet meer dan één sleutel vereist, maak je het voor jezelf, je gezinsleden en/of je personeel een stuk relaxter. Voortaan kunnen met één sleutel overal binnenkomen!